Spectacol umanitar la Târgu Jiu: Vocile dau viață…

Așa s-a numit spectacolul umanitar organizat joi, 18 decembrie 2014, pentru a fi adus un sprijin financiar lui Flavian, copilul de 7 ani din Târgu Jiu, care a fost diagnosticat, de curând, cu leucemie mieloblastică acută. Rezultatul a fost foarte bun, în sensul că s-au strâns puțin peste 13.000 de lei, iar întreaga sumă a fost depusă în contul băiatului.

Aproape 500 de gorjeni au umplut sala de spectacol a Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru Flavian
Aproape 500 de gorjeni au umplut sala de spectacol a Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru Flavian

În urma spectacolului, care a avut sala plină, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, s-au strâns 13.020,50 RON (adică puțin peste 130 de milioane lei vechi), din care: 9.900 RON din vânzarea a 495 de bilete și 3.120,50 RON din donațiile făcute în sala de spectacol, în cele două urne mobile. Întreaga sumă a fost donată de organizatori, astăzi, în contul lui Flavian.

La spectacol au participat peste 20 de artiști, din Gorj și din țară, care au venit cu dragă inimă să ni se alăture în acest demers fără să perceapă onorariu sau alte cheltuieli adiacente (cum ar fi transport, diurnă sau cazare). Aceștia sunt printre cei mai dragi artiști sufletelor telespectatorilor N-SAT TV, dovadă că sunt ceruți cel mai des la emisiunea de dedicații în direct „Petale de Cântec” realizată de Elisabeta și Gigi Vasile. Participanții au fost următorii: Niculina Stoican; Soliștii „Doinei Gorjului”: Victorița Lăcătușu, Olguța Berbec, Valentin Sanfira, Roberta Crintea, Natalia Gorjanu, Georgina Bîrsac, Marian Medregoniu; Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” (dirijori: maeștrii Marcel Parnica și Aurel Blondea); Corpul de balet al Ansamblului „Doina Gorjului” (condus de maeștrii coregrafi Valeriu Saraolu și Marian Stelea); TRITON și Luminița Țicleanu; Invitați: Maria Ghinea, Nina Predescu, Ion Drăgan, Elisabeta Vasile, Nelu Bițînă, Sanda Argint, Violeta Constantin, Marcela Fota, Rodica Mitran, Dănuț Dincă, Delia Barbu, Mihai Priescu. Prezentatori au fost Codruța Florescu și Călin Stoleru.

Mulțumiri

Organizatorii mulțumesc încă o dată, prin intermediul nostru tuturor artiștilor, precum și spectatorilor ce au venit alături de noi (cumpărând bilete și participând la spectacol, precum și făcând donații directe), să-l ajutăm pe Flavian să trăiască. Mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul acordat următorilor colaboratori:
Cristi Scurtu, Aurel Colceag, IulianFest, Primăria și Consiliul Municipal Târgu Jiu, Mioara Niculescu, firma CONSTRUCT LYDER, elevii de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu (care s-au implicat în strângerea de fonduri), Compania Coca Cola, Andra Moianu, Cătălin și Adrian Andrițoiu, Nicu State, Tipografia PROD COM, echipa tehnică a Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului- inginer de sunet Adrian Ghiocel.
Organizatorii spectacolului au fost: Televiziunea N-SAT TV, Săptămânalul VERTICAL (Asociația PRO VERTICAL), Asociația TINERII GORJULUI și Radio INFINIT, alături de CONSILIUL JUDEȚEAN GORJ  prin ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST „DOINA GORJULUI”.