Software pentru „Ștafeta Munților”

Anul acesta, Campionatul de Turism Sporitv Ștafeta Munților are în componență 10 etape ce sunt organizate la nivel național și au drept scop crearea unui cadru organizatoric, competițional. Asociația Drumeții Montane prin intermediul proiectului MarketingRomania.ro, ajutată de voluntarii Sergiu Valentin Vlad și Alexandru Cănăvoiu, a realizat pentru această competiție un soft care să ajute organizatorul de etapă să calculeze mai ușor clasamentele.

Ștafeta Munților este, la ora actuală, cea mai mare competiție de turism sportiv din România.
Ștafeta Munților este, la ora actuală, cea mai mare competiție de turism sportiv din România.

Printre obiectivele de referinţă ale acesteia, se adaugă şi impulsionarea ONG-urilor pentru organizarea unor evenimente sportiv-turistic-ecologice; promovarea unei atitudini de respect faţă de mediul înconjurător, sensibilizarea tinerilor pentru protecţia ecosistemelor şi dezvoltarea spiritului ecologic la aceştia; dezvoltarea spiritului de echipa şi apartenenţa la grup, dezvoltarea relaţiilor interumane; cunoaşterea potenţialului turistic şi sportiv al zonelor montane.
În cadrul etapelor competiției Ștafeta Munților participarea se face pe echipe care trebuie să fie formată din 3 persoane și să participe în funcție de experiență la una din cele șase categorii.
Ștafeta Munților are la bază un regulament bine definit în vederea calculării clasamentelor în funcție de categoria aleasă și probele de concurs la care participă concurenții.

Clasamente

De aceea, Asociația Drumeții Montane prin intermediul proiectului MarketingRomania.ro, ajutată de voluntarii Sergiu Valentin Vlad și Alexandru Cănăvoiu, a realizat pentru această competiție un soft care să ajute organizatorul de etapă să calculeze mai ușor clasamentele.
Acest soft are posibilitatea de a genera automat clasamente în funcție de probe, categorii cât și clasamentul general al etapei. Tot ceea ce trebuie să facă organizatorul este să introducă în soft datele de pe fișele de concurs ale concurenților, după care software-ul genereaza clasamentul.
Softul creat de cei doi voluntari, pasionați de programare a fost testat la etapa a IV a, fiind un real succes. Programul este gratuit și se poate descărca de pe site-ul www.stafetamuntilor.ro .
Mulțumim tuturor partenerilor media care sprijină fiecare eveniment din cadrul campionatului, cât și susținatorilor Ch-Center.com, Elmo Print, O&R Bacău, care sunt alături de asociația noastră.

Participare gratuită

Softul creat de voluntari are posibilitatea de a genera automat clasamente în funcție de probe
Softul creat de voluntari are posibilitatea de a genera automat clasamente în funcție de probe

Orice persoană care doreşte să descopere frumuseţile țării noastre prin activităţi sportive desfăşurate în aer liber, să lege prietenii la foc de tabără, unde cei mai curajoşi şi creativi dintre participanţi vor recita poezii, vor cânta la chitară sau vor juca teatru, va fi așteptată de către organizator cu brațele deschise.
Acest campionat este la ora actuală cea mai mare competiție de turism sportiv din România.
Participă și tu ! Nu se percep taxe de participare.