SMART – planuri de afaceri, în evaluare

CLASAMENT PRELIMINAR ETAPA 1 DE EVALUARE A PLANURILOR DE AFACERI DEPUSE ÎN CADRUL PROIECTULUI „SMART: SOLUŢII MODERNE PENTRU ANTREPRENORIAT DE SUCCES IN RÂNDUL TINERILOR” 

         În perioada 16-30 aprilie 2022 a fost realizată evaluarea planurilor de afaceri depuse în cadrul concursului de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului „SMART: Soluţii Moderne pentru Antreprenoriat de succes în Rândul Tinerilor” cod SMIS 141760.

          Rezultatele evaluării sunt prezentate în Clasamentul preliminar accesând link-ul https://smart.banipentrustudenti.ro/wp-content/uploads/2022/05/2022-05-01-Anunt-finalizare-etapa-1-concurs-SMART.pdf

           Punctajul prezentat este media aritmetică a punctajelor acordate de cei trei evaluatori care au analizat planul de afaceri. Codul planului de afaceri este cel atribuit de platforma informatică la momentul depunerii şi poate fi găsit în contul fiecărui participant la concurs. Fiecare concurent poate vedea în platformă rapoartele de evaluare cu punctajele acordate de către evaluatori.

            Termenul de contestații expiră pe data de 04.05.2022 la ora 23:59, ora României. Contestațiile transmise după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

            Concurenţii care au primit peste 40 de puncte la evaluarea planurilor de afaceri în etapa iniţiala sau dupa contestaţii vor fi contactaţi telefonic pentru a fi invitaţi la interviu.

             Interviurile se derulează în perioada 3-8 mai 2022 în locaţiile de implementare ale proiectului din:

      – Bucureşti, Splaiul Unirii nr 76, Cladirea River Plaza, etaj 9, Sector 4

      – Targu Jiu, strada Unirii nr 83

              La interviu este obligatorie prezenţa persoanei/persoanelor din grupul ţinta al proiectului care au depus planul de afaceri.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Fii Antreprenor, Fii “SMART”!!!!

Date de contact:

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație 

Manager de proiect: Cristina Ițcuș

E-mail: smart@banipentrustudenti.ro

Telefon: +4 021.539 78 77

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României