Se reiau spectacolele la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

După o perioadă în care spectacolele au fost suspendate la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, pentru lucrări necesare ca sala de spectacol să respecte regulile de prevenire și stingere a incendiilor, acestea vor fi reluate.

„Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” își reia activitatea în sediu, primul spectacol urmând a avea loc în data de 7 septembrie și fiind dedicat elevilor cu rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale, dar și celor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Piesa de teatru va fi precedată de festivitatea de premiere a tinerilor, dar și a cadrelor didactice care i-au pregătit, și cărora li se recunosc, astfel, meritele deosebite în dezvoltarea sistemului educațional din Târgu Jiu.

Evenimentul va avea loc la ora 18:00, iar invitații vor viziona, începând cu ora 19:30, spectacolul „Singurătatea Pietrelor”, de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea, piesă care deschide stagiunea 2023-2024.” a transmis primarul Minicipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.