A treia finanțare, pentru iluminatul Târgu Jiului

Încă un proiect dedicat modernizării iluminatului public din Târgu Jiu a fost aprobat, urmând a beneficia de o finanțare de un milion de euro de la Fondul de Mediu.

„Este al doilea proiect de acest fel și va completa obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a avea un iluminat modern și eficient în întreg orașul.

Avem trei proiecte în acest sens:

– primul cu finanțare europeană, deja finalizat, care avea în vedere principalele artere ale orașului și a cărui valoare a depășit 5 milioane de euro;

– al doilea, aflat în licitație, prin Fondul de Mediu, în valoare de peste 1 milion de euro, prevede instalarea a 1418 corpuri de iluminat și se adresează majorității cartierelor orașului;

– al treilea, tot prin Fondul de Mediu, este cel tocmai aprobat, acoperă intrările în oraș și cartierele ramase și prevede instalarea a 987 de corpuri de iluminat.

Nu pot să nu apreciez munca echipei de la primărie, coordonată de directorul Direcției de Investiții, Raul Chiriac, care a elaborat, într-un timp relativ scurt, un număr impresionant de proiecte menite să dezvolte orașul.” a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.