Să facem ceva!

Loading

Mulţumesc tuturor colaboratorilor şi vizitatorilor noştri, pentru interesul pe care l-au manifestat faţă de EcoMagazin şi alte proiecte online realizate de ECOSEMNAL. Newsletter-ul Ecomagazin va fi reluat începand cu luna septembrie! Între timp il puteţi citi „live” la adresa http://www.ecomagazin.ro/newsletter-1/
Protectiamediului.org este o platformă pentru mobilizare socială şi voluntariat în domeniul protecţiei mediului. Protectiamediului.org stă la dispoziţia tuturor ONG-urilor pentru a-şi găsi voluntari, dar şi voluntarilor pentru a-şi face prieteni şi pentru a da voce iniţiativelor personale.
Vă rog să vă înregistraţi şi apoi să vă alaturaţi unui grup, corespuzător judeţului dvs. http://www.protectiamediului.org/inregistrare/
Biodiversitatea este, în mod clar, una din componentele fundamentale ale vieţii pe Pământ. Creează ecosisteme complexe şi echilibre naturale, care nu ar putea fi niciodata reproduse de om. Valoarea acestei biodiversităţi, pentru natură şi om, este inestimabilă şi de aceea trebuie protejată.
Echilibrele naturale au fost deja afectate de activitati ale omului, care au produs schimbări climatice globale, pe care avem dificultăţi să le întelegem şi să le oprim. Intelegerea efectelor, pe care le avem asupra mediului şi oprirea distrugerii acestuia, devine din ce în ce mai importantă pentru a asigura supravieţuirea speciilor şi a “status qvo”-ului din care omul face parte.
Depindem de mediul natural pentru a furniza continuu aer curat, apă curată, mâncare bună şi confort pentru 6,860,500,000 de oameni, iar cu actuala rată de creştere a populaţiei, vom fi de două ori mai mulţi în doar 56 de ani.
Ionuţ Părăuşanu