Reabilitare de școli și locuințe pentru tineri, la Târgu Jiu, prin PNRR

Loading

Municipiul Târgu Jiu depune noi proiecte, pentru accesarea de fonduri, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că banii vor merge pentru reabilitarea de unități de învățământ. De asemenea, la Târgu Jiu vor fi construite locuințe pentru tineri, pentru care finanțarea este, deja, asigurată.

„Am depus documentația pentru încă 3 obiective deosebit de importante cu finanțare prin PNRR. Este vorba despre renovarea energetică a cantinei Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, în valoare de aproape 250.000 de euro, a căminului de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, în valoare de peste 1 milion de euro și a Grădiniței cu Program Prelungit „Vis de Copil”, în valoare de peste 300.000 de euro.

Acestea se adaugă celorlalte proiecte depuse și pentru care avem finanțarea asigurată. Sunt proiecte mari, care prevăd, printre altele, construcția de locuințe pentru tineri, renovarea unor unități de învățământ și reabilitarea termică a unor blocuri.
Și nu ne oprim aici. Așa cum am mai spus, căutăm mereu surse de finanțare pentru susținerea proiectelor de care municipiul Târgu Jiu are nevoie. Avem o echipă bine pusă la punct, al cărei scop principal este crearea de astfel de proiecte, în funcție de sursele de finanțare ce pot fi accesate”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.