PSD şi PD-L egal dictatură

dan-ilie-moregaConstat, pe zi ce trece, că avem de a face cu o dictatură în România, formată din cele două partide aflate la putere, PSD şi PD-L. Nici o guvernare de până acum n-a dat afară toţi directorii o dată, chiar şi pe cei capabili, ca să facă loc pentru fripturiştii lor. Au dat ordonanţa pentru rectificarea bugetului care impune firmelor impozitul forfetar, după care au votat-o cu ochii închişi, fără să ia în calcul amendamentele PNL-ului. Asta în condiţiile în care noi am cerut să nu se facă subfinanţarea învăţământului şi a administraţiilor locale (dintre care multe vor intra în insolvenţă) şi să se asigure banii necesari pentru spitale şi infrastructură. Au lucrat total neprofesionist, fapt care a dus, deja, la 1 milion de români aflaţi sub pragul subzistenţei, faţă de 400 de mii câţi erau pe timpul guvernării PNL, iar numărul lor va creşte la 2 milioane. Agricultura e şi ea părăsită de dictatori. Anul acesta nu s-a dat nici o subvenţie. Firmele vor muri. Se vor înregistra peste 600.000 de falimente. Eu le-am scris şi un pamflet acestor indivizi, care-şi bat joc de români şi nu se gândesc decât la ei şi la clientela lor politică, lăsând poporul să moară de foame.
„Pe aleşii P(e) S(e) D(e), / Şi pe acei P(e) D(e) L(e), / Fraţi vitregi din F(e) S(e) N(e), / De oamenii mulţi, nu-i doare, / Îşi împart Ciolanul mare! / Şi se ceartă, fraţilor, / Pentru ce nu e al lor. /Unii au luat Energia / Şi Şi-au completat avuţia / Cu ce este în Minerit / Să aibă destul profit. / PSD-iştii cu folos, / Să nu fie mai prejos / S-au înghesuit în coate, / Înlocuind directorii de la Deconcentrate, / Au schimbat profesioniştii / Cu politurcii, fripturiştii / Dar tot sunt nemulţumiţi / Şi se-arată răzvrătiţi. / Se cearta pe bogăţie, / Voi plângând de sărăcie.”

One Comment on “PSD şi PD-L egal dictatură”

  1. Cand PNL era la guvernare,tot asa ati procedat. Ba mai mult au fost schimbati directori competenti ai PD si la un singur telefon dat de Dan Ilie Morega. Asta da dictatura. Directorii liberali au adus economia judetului pe butuci.( au dat pe incredintare directa diverse achizitii la bani foarte multi – birotice, servicii paza ) la ordinul cui? DIM ?

Comments are closed.