Problemele gorjenilor merg în Parlament

Senatorul Florin Cârciumaru, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, consilierii județeni Gheorghe Milosteanu și Ionuț Drăgoi, au fost prezenți, zilele trecute, la Muzeul Județean Târgu-Jiu, pentru a afla nevoile locale și pentru a le duce ulterior în Parlamentul României, dar și pentru a rezolva problemele de la nivel județean.

Primarii din 13 localități gorjene s-au întâlnit cu senatorul Cîrciumaru să-i spună cu ce probleme se confruntă
Primarii din 13 localități gorjene s-au întâlnit cu senatorul Cîrciumaru să-i spună cu ce probleme se confruntă

La a patra ședință de lucru au participat și primarii din localitățile Târgu-Jiu, Bumbești-Jiu, Tismana, Arcani, Bălești, Dănești, Drăguțești, Bălănești, Padeș, Peștișani, Runcu, Schela și Telești.
„Ambiția noastră, ca partid politic, este aceea ca oamenii să se simtă reprezentați, iar localitățile să simtă o dezvoltare mult mai mare ca până acum. Aceste întâlniri de lucru sunt pentru toți primarii, din toate partidele politice. Îmi doresc ca din discuțiile purtate, actele legislative să devină unele bune pentru desfășurarea activității unităților administrativ teritoriale”, a precizat senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.
Și de această dată, problemele ridicate au fost de natură legislativă, de modificare sau completare a unor legi, dar și despre importanța dezvoltării și consolidării rețelei de drumuri județene și comunale ca prim factor de stabilitate pentru fructificarea potențialului județului în alte domenii de interes precum cel educațional, turistic, cultural sau socio-demografic.