Primul candidat la Președinție lansat la Tg-Jiu

Loading

Miron Cozma a lansat la Târgu-Jiu Partidul Social Democrat al Muncitorilor din România, un partid pe sprijinul căruia se bazează să ajungă preşedinte în 2014. A fost aleasă reşedinţa Gorjului în speranţa că va capacita elanul electoral al bazinelor carbonifere Gorj şi Hunedoara. PSDMR se doreşte un partid curat, fără oameni compromişi.

Miron Cozma e încrezător în capacitatea sa de a-i convinge pe români să-l voteze preşedinte
Miron Cozma e încrezător în capacitatea sa de a-i convinge pe români să-l voteze preşedinte

Miron Cozma şi-a lansat, vineri, la Târgu Jiu, formaţiunea politică numită Partidul Social Democrat al Muncitorilor, într-un eveniment la care au fost prezenţi reprezentanţi ai conducerii formaţiunii şi simpatizanţi. Partidul lansat cu acest prilej se doreşte o şansă reală pentru toţi muncitorii din România dar şi un prim-pas pentru accederea lui Miron Cozma la Cotroceni în 2014. Miron Cozma spune: „Sunt foarte mulţi români care si-au pus speranţele în mine. Mi-am dat ani din viaţă pentru oameni”.

Un partid curat
PSDM s-a format prin fuziunea a două formaţiuni: Comitetul de iniţiativă al Partidului Muncitorilor şi Partidul Social Democrat C-tin Titel Petrescu. Cozma a precizat că există o decizie a justiţiei privind înfiinţarea partidului, astfel încât acesta funcţionează legal.
La începutul conferinţei organizate la Hotelul „Brâncuşi“ din municipiul Târgu Jiu, Cozma i-a prezentat pe membrii conducerii formaţiunii, precizând că printre lideri se află şi un reprezentant al Asociaţiei Victimelor Mineriadelor. La întrunire au fost prezenţi şi mineri din Valea Jiului, conduşi de Tiberiu Cozma.
Gigi Militaru, reprezentant în conducerea acestui partid,  a afirmat că acesta reprezintă o şansă reală pentru muncitorii din această ţară şi că, dacă va ajunge la putere, în România situaţia se va îmbunătăţi radical.
„Ne propunem ca România să ajungă la 10 milioane de muncitori”, a mai  spus Cozma. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului vrea să acceadă în Parlament cu PSDM şi mizează în special pe voturile celor sărmani, care, spune el, îi cer să se implice în politică pentru a schimba ceva în România. “Atunci când voi fi preşedinte, agricultura va fi pilonul principal pe care ne vom baza. Obligatoriu va fi învăţământul de 12 clase, trebuie să înveţe copiii. Vom schimba România”, a susţinut Cozma.

2 Comments on “Primul candidat la Președinție lansat la Tg-Jiu”

  1. Domnule Cosma Miron,sunteti un cetatean al acestei tari,dar nu vorbiti în numele tuturor Romanilor despre mitingurile pe care le organizati împotriva Presedintelui Obama.Nu sunteti în măsura să vă exprimați decît propria părere.

Comments are closed.