Primarul și viceprimarul de Tg-Jiu, învitați la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis vine, în luna octombrie, la Târgu-Jiu, pentru Conferința Internațională „Valoarea Universală Excepțională a Ansamblului Monumental «Calea Eroilor»”. Administrația Prezidențială a organizat la Palatul Cotroceni evenimentul „România la Centenar”, manifestare  la care au participat o serie de personalități, oameni de cultură, societate civilă și ambasadori. Printre cei care au participat la acest eveniment la invitația Președintelui României, Klaus Iohannis au fost atât primarul Municipiului, Marcel Romanescu cât și viceprimarul orașului Târgu Jiu, Adrian Tudor.


Reprezentanții municipiului Târgu-Jiu au fost invitați la Palatul Cotroceni pentru a discuta detaliile celui mai important eveniment cultural organizat anul acesta la Târgu Jiu, respectiv aniversarea a 80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental ”Calea Eroilor.” În luna octombrie, președintele Klaus Iohannis va fi prezent la Târgu-Jiu cu ocazia evenimentelor deja anunțate.

Conferința Internațională „Valoarea Universală Excepțională a Ansamblului Monumental «Calea Eroilor»” se numără printre cele cinci evenimente organizate anul acesta în România sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Având în vedere importanța acestuia, reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu au fost invitați la București pentru a stabili toate detaliile vizitei prezidențiale.

Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, a declarat în exclusivitate pentru VERTICAL: ”Am fost primiți la Cotroceni de către președintele României, domnul Klaus Iohannis, și am participat la evenimentul organizat de Președinție cu acest prilej. Suntem siguri că președintele României se va afla la Târgu-Jiu în octombrie cu ocazia manifestărilor dedicate Ansamblului Monumental de la Târgu Jiu și Centenarului. Am avut o întâlnire de lucru cu domnul Sergiu Nistor, consilierul prezidențial care răspunde de proiectele Centenar și cu echipa de la București implicată în acest proiect. Avem deja propunerile pentru logo-ul evenimentului, avem discuții pentru invitați și pașii următori care trebuie făcuți”, a declarat Adrian Tudor.