Primaria Rovinari vinde locuinţe

Loading

apartament-blocapartament-holapartament-dormitorapartament-bucatarieapartament-baieapartament-palierPentru a veni în sprijinul cetăţenilor care nu deţin locuinţe Primăria oraşului Rovinari a construit primul imobil de locuinţe colective pe Bulevardul Minerilor. Proiectul este încă din anul 2004 datorită numărului mare de cereri pentru locuinţe şi face parte din planul de strategie de dezvoltare a oraşului.
Construcţia acestui bloc s-a realizat folosind inovativul sistem CONCREWALL (panouri portante simple şi duble – panouri ce au rol termoizolant atât la exterior cât şi la interior). Blocul este construit pe 3 niveluri, având două spaţii comerciale la parter.
Imobilul are 12 apartamente, câte 4 pe etaj, fiecare cu o suprafaţă de 58mp., acestea fiind dotate cu micro-centrală pe gaz, parchet laminat pentru trafic intens, uşi din lemn, gresie, faianţă şi ferestre din termopan. Apartamentele sunt compuse din dormitor, sufragerie, bucătărie, baie, hol şi cămară.
Blocul este construit în cea mai bună zonă imobiliară a oraşului, respectiv în centrul acestuia, pe Bulevardul Minerilor, locul unde se află lanţul de magazine cel mai important, fiind amplasat la doar câţiva metrii de ştrand, piaţă, catedrală, parc etc.
După evaluarea construcţiei Consiliul Local Rovinari va stabilii modul şi preţul de vânzare a acestor apartamente.

One Comment on “Primaria Rovinari vinde locuinţe”

Comments are closed.