Prima școală de teatru și comunicare în Târgu Jiu

scoala-teatruZilele trecute, în prezenţa a circa 80 de persoane: elevi, profesori, invitaţi, în sediul din strada Siretului, nr 1/b din Târgu Jiu,  a avut loc deschiderea Şcolii de Teatru și Comunicare, prima de acest gen din oraș, în parteneriat cu  Primăria Municipiului Târgu Jiu.
Cursanții care s-au înscris au o vârsta cuprinsă între 6 și 50 de ani. Școala aduce în prim-plan idei şi proiecte inedite la un nivel european, ce are drept scop împărtăşirea experienţelor şi cunoştinţelor acumulate de o echipă de excepție. Cursanții se pot înscrie în continuare, la cursurile de Teatru, Comunicare și Dans, înscrierea fiind deschisă pe parcursul întregului an școlar.
Cursurile sunt  utile atât copiilor cât și adulților, pentru dezvoltarea personală,  perfecționarea cunoștințelor în activităţile profesionale, cât și în cele  pe care le desfăşoară în viața de zi cu zi. Prețul cursurilor este între 100 și 160 lei pe lună, in funcție de vârsta și cursul ales.

3 Comments on “Prima școală de teatru și comunicare în Târgu Jiu”

  1. E o școală cu program normal….adică cursuri sau așa ceva…. sau e ceva extracuricular ce se poate practica înafara şcolii/liceului?

Comments are closed.