Premii de 10.000 de lei, pentru cei 5 târgujieni cu 10 la BAC

Loading

Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu a aprobat, astăzi, acordarea de premii de câte 10.000 lei celor 5 elevi din Târgu Jiu care au obținut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Oana Gabriela Călescu și Bogdan Dumitrescu, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, Alexia Teodora Tuvene şi Eduard Ştefan Dinuţă, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“ şi Laura Luisa Voicu, de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“.

„Și anul acesta, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt premiați cu 10.000 lei.

Avem 5 elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național „Spiru Haret” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” care au reușit această performanță remarcabilă, mai ales în condițiile în care anul școlar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei.

Vom continua să promovăm tinerii care fac performanță în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toți copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai ușor și avem nevoie de tineri educați, profesioniști în cât mai multe domenii de activitate.” a declarat primarul Muncipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.