Premianții Târgu Jiului și profesorii lor, recompensați de municipalitate

Loading

Câștigătorii de premii și concursuri naționale și internaționale din Târgu Jiu și elevii de 10 de la Evaluarea Națională și de la Bacalaureat, precum și profesorii lor, primesc o recunoaștere publică din partea municipalității. Aceștia vor primii premii, într-un cadru festiv, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” și se vor bucura, apoi, de o piesă de teatru ce deschide stagiunea.

‘Miercuri, 6 septembrie, premiem elevii cu rezultate remarcabile la concursuri și examene naționale. Organizăm, în acest sens, o ceremonie specială ce va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, începând cu ora 18:00.

Am invitat toți elevii care au obținut premii importante la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, pe cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar și cadrele didactice care i-au pregătit pe acești tineri.

Continuăm o tradiție, o festivitate al cărei scop este promovarea elevilor și cadrelor didactice care, prin eforturile lor, au ridicat standardele educației în municipiul Târgu Jiu.

De la ora 19:30, invitații vor putea urmări spectacolul „Singurătatea Pietrelor”, de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea, piesă care deschide stagiunea 2023-2024 a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.’ a anunțat Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.