Plata cu telefonul, la transportul în comun din Târgu Jiu

Începând de mâine, 10 noiembrie 2021, la Târgu Jiu, călătoriile cu mijloacele de transport în comun vor putea fi achitate și cu telefonul, prin aplicația 24pay. „Noul serviciu simplifică foarte mult lucrurile, intenția noastră fiind de a convinge cât mai multe persoane să folosească transportul în comun. Municipiul Târgu Jiu beneficiază deja de troleibuze noi, iar în perioada următoare întreaga baza auto a Societății Transloc SA va fi modernizată.

Astfel, mijloacele de transport în comun devin o alternativă mult mai convenabilă decât autoturismul personal.” a anunțat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. 

     Cetățenii trebuie să descarce aplicația 24pay, disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar pentru utilizarea acesteia este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

     Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”. În plus, prin intermediul aceleiași aplicații electronice, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita pe loc cuantumul suprataxei de călătorie.