Pentru elevii din Bălești, moș Crăciun a venit de la Primărie

Loading

Sute de elevi și preșcolari din comuna Bălești au primit cadouri de Crăciun din partea Primăriei și Consiliului Local Bălești. Mulți dintre aceștia, însoțiți de cadrele didactice, au ținut să îl colinde pe primarul Mădălin Ion Ungureanu și pe salariații Primăriei Bălești.

Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local Bălești au oferit cadouri de Crăciun pentru elevii și preșcolarii de la Școala Gimnazială ”Antonie Mogoș”. Cei mai talentați dintre elevi, membrii ai grupurilor vocale și de dansuri ale școlii au mers la colindat chiar în sediul Primăriei. Aceștia au fost întâmpinați chiar de edilul localității care i-a așteptat cu felicitări și cadouri.

”Pentru preșcolarii și elevii comunei-ne-a declarat edilul localității-s-a făcut un efort pentru ca absolut toți să se bucure de sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Consider că este vorba de o investiție în educație dar și o măsură de protecție socială pentru cei mai nevoiași. Mulțumesc celor mici pentru frumoasele colinde interpretate!”, a declarat primarul Mădălin Ion Ungureanu.