Patru licee din Gorj în topul național

CNET  se plasează pe locul 24 pe țară
CNET se plasează pe locul 24 pe țară

Patru licee din județul Gorj se regăsesc în clasamentul celor mai bune licee din țară realizat în baza mediilor generale obținute la admitere și la examenul de bacalaureat. Topul cuprinde rezultate de la 1148 licee și colegii naționale din România.
Patru instituții de învățământ din județul Gorj sunt incluse în topul liceelor cu cele mai bune rezultate obținute la Bacalaureatul și admiterea din vara anului 2014 realizat de portalul AdmitereLiceu.ro. Topul este bazat pe mediile generale obținute la examene și include un număr de 1148 licee și colegii naționale din România. Primul loc în top este ocupat de către Colegiul Național „Sfântul Sava” din București, cu un scor total de 9,35, în timp ce CNET din Târgu Jiu ocupă locul 24, cu media 8,87, CNTV ocupă locul 73 cu media 8,40, Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru ocupă locul 90, cu media 8,28, iar CNSH din Târgu Jiu locul 93, cu media 8,27.
Județul Gorj este printre puținele care au patru reprezentări în top 100 ținând cont de numărul locuitorilor, numărul de licee din județ și profilele liceelor din județul nostru.