Părintele Constantin Necula vine la Târgu-Jiu în plin scandal cu BOR

Sâmbătă, 24 iunie 2023, conferențiază la Târgu-Jiu pr. conf. univ. dr.  CONSTANTIN NECULA, prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu și apreciată vedetă de televiziune. Evenimentul „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată deoarece, conform ANM, există posibilitatea ca vremea să fie nefavorabilă. Astfel, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi și la aceeași oră, sâmbătă 24 iunie 2023, ora 19:00.

Părintele Constantin Necula de la Sibiu a intrat în atenția conducerii Biserici Ortodoxe Române, dar și a creștinilor ortodocși, după ce și-a anunțat participarea la un Summit anual de Spiritualitate, care nu are nicio legătură cu ‘învățătura de credință ortodoxă și cu disciplina canonică a Bisericii Ortodoxe. Astfel, Cancelaria Sfântului Sinod i-a solicitat ÎPS Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, un punct de vedere cu privire la anunțarea părintelui Constantin Necula ca ‘expert de top’ la Summitul de Spiritualitate 2023, fiind poziționat primul în lista de vorbitori, care a inclus speakeri în numerologie, astrologie, program ancestral, animalul spiritual, yoga, metoda Regeneration, Life Coaching, Feng Shui, Budism, Radiestezie, Huna. 

Întâlnirea cu părintele Constantin Necula este mutată, din cauza vremii. „Dragi prieteni,
Vă anunț că locația evenimentului „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată deoarece, conform ANM, există posibilitatea ca vremea să fie nefavorabilă. Astfel, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi și la aceeași oră, sâmbătă 24 iunie 2023, ora 19:00.
Așadar, vă invit să fiți alături de echipa Consiliului Județean Gorj și să vă bucurați de acest eveniment cultural absolut captivant. Invitatul special, Pr. Prof. Univ. CONSTANTIN NECULA, ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic”, a anunțat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.
În deschidere, va avea loc un concert oferit de „Lyra Gorjului”, care va crea o atmosferă muzicală de excepție.
„Nu uitați să vă aduceți prietenii și familia alături de voi! Cu cât suntem mai mulți, cu atât atmosfera va fi mai plină de viață și mai memorabilă! Vă așteptăm cu inimile pline de entuziasm să celebrăm împreună ???? ???, să ne conectăm la rădăcinile noastre și să fim mândri de moștenirea noastră culturală.
Vă mulțumesc și vă aștept cu drag!”, a mai spus președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.