Olimpicii gorjeni premiaţi de autorităţi

Cei mai buni elevi şi profesori au primit distincţii
Cei mai buni elevi şi profesori au primit distincţii

La fel ca anul trecut, elevii din judeţul Gorj, care în decursul anului şcolar 2013-2014 au obţinut rezultate bune la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, au fost premiaţi de ISJ Gorj şi Complexul Energetic Oltenia. Au fost 64 de elevi premiaţi, practic o dublare a cifrei elevilor cu rezultate bune faţă de anul precedent. Sărbătoarea s-a desfăşurat vineri, 27 iunie 2014,la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
Lăudabilă iniţiativa ISJ Gorj de a premia atât elevii cât şi profesorii pentru rezultatele şcolare deosebite obţinute în anul şcolar 2013-2014. Elevii care s-au remarcat atât în țară, cât și în străinătate prin rezultatele deosebite obținute la concursuri şi olimpiade au fost premiați, în cadrul unui eveniment organizat la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, unde au fost prezente şi cadrele didactice care i-au pregătit pe olimpici. Profesorii au primit diplome pentru pregătirea elevilor lor, iar olimpicii gorjeni au primit şi premii în bani, pe lângă diplomele oferite de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Festivitatea s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute şi s-a desfăşurat, cu un aport substanţial, din partea Complexului Energetic Oltenia.
Ion Işfan, inspectorul şcolar general al judeţului Gorj, declara cu acest prilej: „Avem 62 de elevi care au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute la olimpiadele naţionale şi doi elevi premiaţi pentru rezultatele obţinute la olimpiadele internaţionale. Premiile au fost oferite de Complexul Energetic Oltenia, un prieten apropiat al copiilor care fac performanţă în judeţul Gorj, motiv pentru care ţin să le mulţumesc încă odată. Fără CEO nu puteam organiza sărbătoarea excelenţei în şcoală, sumele alocate fiind de peste 20 000 de lei.”
Din partea CEO s-a aflat în sală Cosmin Popescu, director Resurse Umane, cel care a spus în faţa celor prezenţi: „Noi suntem pentru al doilea an consecutiv sponsorul acestei acţiuni şi vreau să îi felicit pe cei care sunt în sală şi care vor fi premiaţi, cadre didactice şi nu în ultimul rând Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, pentru această acţiune. Pot să spun că vom continua această tradiţie şi la anul, dacă va fi, CEO va cotiza şi va acorda un sprijin acestor elevi merituoşi. Ne dorim ca activitatea noastră ca societate să continue, iar cei care sunt în sală să fie resursa umană a societăţii de mâine.