„O să fie mai greu la Chiajna decât cu Braşov”

Loading

Primul examen care trebuie trecut cu brio pentru trupa lui Cristi Pustai pentru a spera în continuare la locul II va fi partida din deplasare cu Concordia Chiajna.

Pandurii vor trebui să arate din nou ca o echipă puternică în deplasare de la Chiajna.
Pandurii vor trebui să arate din nou ca o echipă puternică în deplasare de la Chiajna.

Căpitanul de echipă al gorjenilor, Ousmane Viera, speră ca Pandurii să fi învăţat dn greşelile făcute cu FC Braşov pentru a obţine maxim de puncte, lunea viiitoare. „Nu mai putem da timpul înapoi, ne gândim la următorul meci. Cu Braşov nu am jucat bine. Trebuie să vedem ce nu am făcut bine şi să batem la Chiajna. O să fie mai greu la Chiajna decât cu Braşov. Chiajna la fel ca Braşov, echipă incomodă. Plus că e o echipă disperată, are nevoie de puncte să se salveze. Dar dacă jucăm bine, nu avem cum să pierdem la Chiajna.”, declară Viera.

„Cei care intră, trebuie să joace bine”

La ora partidei de la Chiajna, Pandurii vor acuza absenţa a nu mai puţin de patru oameni de bază. Chiar şi aşa însă, liderul echipei gorjene, Ousmane Viera, susţine că Pandurii are determinarea şi valoare necesare să treacă de momentul dificil: „Avem 4 suspendaţi, dar avem un lot de 26 de jucători să vedem cum facem echipa. E greu fără Nistor, Anton, dar să vedem cine joacă, iar cei care intră trebuie să joace bine. Avem nevoie de toată lumea. Eu joc şi în bandă, dar depinde de antrenor. El spune cum să jucăm. Eu joc unde pot să ajut echipa, nu am treabă.”, susţine fundaşul ivorian. Chiar dacă va fi „apt” pentru partida următoare de campionat, fundaşul Ousmane Viera se află şi el la limita suspendării pentru cumulul de cartonaşe galbene. Ivorianului nu îi este teamă de ameninţarea „galbenelor” şi este decis să fie în teren în ambele partide care au mai rămas de disputat din acest sezon: „Moralul e bun, deja mă gândesc la meciul următor. Nu îmi e frică de nimic, pentru mine cel mai important meci e cu Chiajna. După aceea, vedem. Cu Braşov nu am luat galben, nu mai am 17 ani şi ştiu cum să evit să nu iau galben. Trebuie să joc şi cu Chiajna şi cu Astra. E foarte important. O să fac tot posibilul să nu iau galben la Chiajna şi să joc cu Astra.”, mărturiseşte Viera.