O plecare neașteptată!

Loading

          Dispariția neașteptată a doamnei profesor Șofei Carmen Elena, care a plecat dintre noi în data de 25.06.2020, condusă pe ultimul său drum, duminică 28.06.2020, de către rude, prieteni, colegi, de către toți cei care au iubit-o și prețuit-o, este o mare pierdere pentru Colegiul Tehnic Nr.2 din Târgu Jiu unde a profesat mai bine de 15 de ani, vestea tragică fiind resimțită de către întreaga comunitate.

          Nu există suficiente cuvinte pentru a exprima durerea pricinuită de plecarea acestui om simplu şi generos, dedicat meseriei sale, de o mare dăruire, o pierdere imensă pentru colegii care nu îi vor mai auzi niciodată vocea sa caldă, dar hotărâtă și care au apreciat-o mereu pentru răbdarea sa, pentru tenacitate şi sinceritate. Pentru ea nu exista problemă sau situaţie fără rezolvare. Se gândea la  la proiectele Erasmus pe care le coordonase ani la rând, unele dintre ele aflate încă în derulare, și avea planuri mărețe pe care, din nefericire, nu le-a mai putut finaliza. Iubea copiii, pe elevii săi, și nu putea niciodată să rămână indiferenă la problemele lor. Era mereu dornică să ajute.

          Viața colegilor și a prietenilor, a elevilor, a tuturor celor care rămân în urma ei, va fi grea deoarece va trebui ca ei să se confrunte cu această dispariție. Deși plecată pe acest drum fără întoarcere, va fi mereu prezentă în mintea și sufletul nostru cu zâmbetul ei cald care emana un pozitivism debordant.

          Faptul că suntem, că privim, că iubim sau că suntem îndureraţi ca în aceste zile este darul pe care îl primim, cu multă iubire, din partea lui Dumnezeu. Colega și prietena noastră are nevoie de rugăciunea noastră dar și de de neuitarea noastră.

          Ea va rămâne cu noi atâta timp cât noi ne amintim de ea cu drag.

          Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și să acopere cu dragostea Lui familia ei greu încercată!