O nouă generaţie de absolvenţi a luat drumul liceului

Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” Ceauru-Băleşti, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Băleşti şi Consiliul Părinţilor din această şcoală, au organizat „ZIUA ABSOLVENTULUI”. De asemenea, „Cheia Succesului” a trecut de la liderul generaţiei de clasa a VIII-a la cel al generaţiei de clasa a VII-a. Cei mai buni elevi au primit premii în cărţi oferite de Primăria şi Consiliul Local Băleşti dar şi de Compania AKTA.

Festivitatea de premiere este totdeauna un moment emoţionant pentru absolvenţi
Festivitatea de premiere este totdeauna un moment emoţionant pentru absolvenţi

Pentru elevi, părinţi şi cadre didactice,”ZIUA ABSOLVENTULUI” la Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru-Băleşti are totdeauna o încărcătură specială, o nouă generaţie păşeşte spre ciclul liceal după ce a studiat 8-10 ani în această şcoală. Momentul emoţionant atinge apogeul atunci când elevul cu cea mai mare medie de la clasa a VIII-a, în anul acesta eleva Adelina Clinciu, predă “Cheia Succesului” pe care a primit-o anul trecut de la clasa a VIII-a, către liderul generaţiei de clasa a VII-a, în anul acesta eleva Andreea Bălăcescu.

A fost o ceremonie deosebită în acest an găzduită de Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale “Antonie Mogoş”, cu foarte mulţi elevi şi părinţi dar şi foarte mulţi elevi absolvenţi din generaţiile anterioare. Pentru Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru a fost un an bun, punctat de multe realizări, elevii de aici reuşind să adune premii şi distincţii la o serie de competiţii judeţene sau naţionale. Mai mult, o serie de elevi şi cadre didactice au fost cuprinse într-un Proiect Multilateral Comenius cu Polonia, Turcia şi Spania. Printre premianţi reţinem echipele sportive de handbal şi fotbal, revista şcolii, echipajul participant la Concursul “Sanitarii pricepuţi”, Cercurile de dansuri populare şi interpretare vocală ş.a. Elevii şi cadrele didactice de la Ceauru, Băleşti şi Corneşti, ca să amintim cele trei locaţii unde funcţionează Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş”, au derulat o serie de proiecte locale, judeţene şi naţionale, prilej de a trăi noi experienţe, de a dobândi noi cunoştinţe, de a valorifica ce au învăţat la şcoală.

Cărţi pentru premianţi

Elevii de la Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru au primit pe lângă diplomele de premii şi cărţi oferite de Primăria şi Consiliul Local Băleşti şi cărţi de la Compania AKTA. Peste 100 de cărţi au fost împărţite premianţilor de la Şcoala Gimnazială “Antonie Mogoş” Ceauru de către Compania AKTA. Primăria şi Consiliul Local Băleşti prin intermediul şcolii a oferit alte 200 de volume pentru premierea celor mai buni elevi, aşa cum se întâmplă la Băleşti din anul 2006.
Reprezentanţii AKTA îşi doresc ca actul educaţional de care beneficiază elevii să fie unul de calitate şi promit să-l sprijine cum pot mai bine. Dacă la începutul anului şcolar obişnuiesc să ajute elevii cu rechizite, acum la final de an şcolar, îşi achită promisiunea făcută şi vin cu premii în cărţi.