Noile stații din Târgu Jiu, vandalizate

Loading

Noile stații pentru mijloacele de transport în comun din Târgu Jiu au fost vandalizate, chiar înainte ca firma constructoare să termine instalarea acestora. Făptașul a fost identificat de polițiștii locali.

„Nici nu au fost montate bine noile stații pentru transportul în comun, că au și fost vandalizate. Un gest iresponsabil, care îi va costa, însă, foarte scump, pe cei care l-au comis! Poliția Locală a și început procedurile de identificare a celor responsabili și aceștia vor suporta consecințele de rigoare.„ a anunțat primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

La scurt timp, făptașul a fost găsit. „Polițiștii locali l-au identificat pe „autorul” inscripțiilor făcute pe stațiile destinate mijloacelor de transport în comun. Fiind vorba de o persoană minoră, sancțiunea contravențională în valoare de 500 lei a fost aplicată părinților băiatului de 12 ani, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, Legea nr. 61 din 1991 prevede și obligativitatea „înlăturării de către contravenient a înscrierilor, însemnelor sau desenelor, cu redarea stării inițiale a bunului scris, pictat, desenat sau deteriorat ori cu refacerea acestuia, după caz” a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *