Nicolae Mergea, noul inspector şcolar general

La sfârşitul săptămânii trecute a fost schimbată conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Conducerea nouă este asigurată de profesorul Nicolae Mergea ca inspector general şi Vasile Antonie ca inspector general adjunct. Instalarea oficială a fost făcută de ministrul Victor Ponta, prefectul Ion Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cornel Popescu şi  deputatul Mugurel Surupăceanu.

După patru ani, profesorul Nicolae Mergea se întoarce în scaunul de inspector general
După patru ani, profesorul Nicolae Mergea se întoarce în scaunul de inspector general

Profesorul Nicolae Mergea a revenit la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj după o pauză de patru ani. După cum avea să declare la ceremonia de investire, Nicolae Mergea a petrecut 16 ani în ISJ Gorj, dintre care patru ca inspector şcolar general în perioada 2001-2005.
La ceremonia oficială de instalare a noii conduceri a Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au participat Victor Ponta-ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, prefectul Ion Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cornel Popescu şi deputatul Mugurel Surupăceanu. Au plecat Dorin Taşcău şi Mădălina Ciolocoi şi au venit Nicolae Mergea şi Vasile Antonie. Echipa de conducere a ISJ Gorj se completează cu Ion Işfan, inspector şcolar general adjunct şi în vechea echipă de conducere aparţinând PNL.  În cuvântul său de la instalare, profesorul Nicolae Mergea avea să spună celor prezenţi că ştie la ce s-a angajat dar garantează competenţa şi respectarea legii iar la el vor găsi uşa deschisă toţi cei care respectă legea.
Nicolae Mergea a anunţat cu acest prilej că în ISJ Gorj toată lumea va trebui să muncească iar cei care nu ţin pasul au libertatea să plece. Această instituţie este una grea dar actuala echipă o poate conduce şi o poate dinamiza pentru activitatea viitoare. Ministrul Victor Ponta avea să îi avertizeze pe noii inspectori generali că au în faţă un an foarte dificil care trebuie depăşit cu bine.

2 Comments on “Nicolae Mergea, noul inspector şcolar general”

Comments are closed.