N-SAT TV REGIONAL s-a transformat în EMI TV

Cunoscuta televiziune cu specific muzical-N-SAT TV REGIONAL-a primit o nouă denumire începând din această săptămână. Noua denumire este EMI TV și se va regăsi în grilele de programe din toată țară potrivit aprobării Consiliului Național al Audiovizualului.

Dacă  N-Sat TV REGIONAL, Televiziunea cu sediul în Tg-Jiu putea  fi recepționată până acum  în 15 județe din țară, potrivit noii licențe el va emite în toată țara sub sigla EMI TV. Postul a fost preluat în toamna trecută de către solistul de muzică populară Emil Badea în calitate de acționar majoritar.

Postul se putea recepționa în județul nostru dar și în Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Olt, Teleorman, Giurgiu, Brașov, Alba, Argeș, Dambovița, Prahova, Sibiu, Hunedoara și Caraș Severin. Aici se  realizează, în special, filmări și videoclipuri de muzică populară pentru artiști. În curând, EMI TV va putea fi recepționat în toatî țara.

Potrivit reprezentanților postului, EMI TV va avea o nouă grilă de programme cu multe emisiuni în direct dar și folclor  din mai multe zone din țară.