Moşoiu a lăsat Drăguţeştiul fără uliţe

Comuna Drăguţeşti a rămas fără uliţe şi drumuri săteşti, în ultimii ani. „De vină” s-a dovedit a fi primarul Vasile Moşoiu, care a schimbat încadrarea acestora în drumuri comunale, artificiu care i-a permis să le aloce fonduri pentru asfaltare. Acesta dă asigurări că, astfel, până la sfârşitul mandatului, în iunie 2012, comuna nu va mai avea nici un metru de drum neasfaltat.

Primarul Vasile Moşoiu promite să termine de asfaltat Drăguţeştiul până în iunie 2012
Primarul Vasile Moşoiu promite să termine de asfaltat Drăguţeştiul până în iunie 2012

Se vede treaba că primarul de la Drăguţeşti are experienţă de manager, de la propria afacere, fapt care l-a ajutat să găsească soluţii şi la primărie pentru rezolvarea problemelor. Astfel, acesta a făcut documentaţia necesară, a obţinut aprobările aferente şi a transformat toate drumurile săteşti şi uliţele din comuna Drăguţeşti în drumuri comunale. Mai mult, a reuşit, deja, în trei ani de mandat, să asfalteze 30 de km de drumuri comunale şi spune că până la anul le termină pe toate: „Când am venit la primărie, erau doar 2 km de asfalt pe drumurile comunale. Acum, după ce am transformat şi drumurile săteşti şi uliţele în drumuri comunale, pot spune că avem în total 40 de km. Am asfaltat în 3 ani 30 de km şi, până în iunie 2012, voi termina şi restul. Mai am satul Urecheşti şi am terminat-o cu drumurile pietruite în Drăguţeşti. Nu cred că mai există vreo comună care să aibă asfalt peste tot. Până şi intrările spre biserici le-am asfaltat.”

Primăria Drăguţeşti, condusă ca o afacere
Moşoiu spune că reuşeşte să aibă realizări la primărie, pentru că o conduce ca pe propria afacere: „Caut cele mai bune soluţii, le dezbat cu consilierii locali, se aprobă prin hotărâri de consiliu şi apoi trecem la treabă. De asemenea, salariaţii primăriei lucrează ca într-o firmă, nu ca la stat. Circuitul documentelor funcţionează perfect, fiecare ştie ce are de făcut şi face. Nu mă interesează să stea 8 ore la birou, iar problemele să rămână tot nerezolvate. Nu mă interesează programul, ci rezultatele. Şi, cel mai important, nu vreau ca angajaţii să fie stresaţi, pentru că nu dau rezultate optime. Aici atmosfera e destinsă, ca într-o familie.”
Moşoiu se mai mândreşte cu faptul că a băgat gaze în comună, că a modernizat sistemul de salubrizare şi că are proiecte în diferite stadii pentru alte lucrări de infrastructură, printre care trei parcuri şi canalizarea.

One Comment on “Moşoiu a lăsat Drăguţeştiul fără uliţe”

Comments are closed.