Moș Nicolae, la Fărcășești

Asociaţia „O nouă şansă pentru toţi gorjenii!, condusă de Anca Borduşanu, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Fărcăşeşti, vor împlini visele a 120 de copii din comuna Fărcăşeşti.
Campania “Ajută copiii să-l cunoască pe Moş Nicolae!” are ca misiune aducerea sărbătorilor de iarnă mai aproape de sufletul micuţilor.
Moş Nicolae va trece pe la copiii de grădiniţă pentru a le oferi un gram din mirajul sărbătorilor.
Luni, 5 decembrie 2011, începând cu ora 11.00, Liceul Roşia, care are și grupe de grădiniță, va răsuna de colinde, iar Moşul va ajunge la ora 12.00  şi la „grădinarii” de la Şcoala Generală Victor Popescu, Fărcăşeşti.
„Am încheiat acest parteneriat pentru micuţii din comuna Fărcăşeşti. Acest gest înseamnă foarte mult pentru copii, mai ales că este pentru prima dată  anul acesta când toată atenţia este îndreaptă spre ei. Copiii vor primi cadouri şi se vor bucura pe deplin de prezenţa lui Moş Nicolae”, a declarat Dănuţ Bălu, primarul comunei Fărcăşeşti.
Acestei acţiuni i s-au alăturat şi elevii Şcolii de Artă Târgu Jiu , care vor susţine un spectacol de colinde, precum şi Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia şi Societatea Națională a Lignitului Oltenia, care au contribuit la bucuria copiilor.