Mihai Răduț: „Vreau să câştigăm fiecare partidă”

Loading

Debutul stelistului Mihai Răduţ la Pandurii l-a impresionat pe tânărul mijlocaş, care a descoperit la Tg-Jiu plăcerea de a juca fotbal.

Mihai Răduţ speră să se relanseze la Pandurii pentru a reveni în atenţia Stelei.
Mihai Răduţ speră să se relanseze la Pandurii pentru a reveni în atenţia Stelei.

Victoria cu „U” Cluj din debutul noului sezon nu a consemnat doar trei puncte în dreptul Pandurilor, ci şi un început extrem de fast pentru recentele achiziţii ale grupării de fotbal gorjene, trei dintre noii elevi ai lui Grig reuşind să marcheze. Printre aceştia se numără şi stelistul Mihai Răduţ, care a marcat golul de 4-1 al Pandurilor. Răduţ pare să fi fost destul de impresionat de debutul său oficial, lăudând jocul echipei „care în sezonul trecut a practicat cel mai frumos fotbal.” “Eram încrezători în victorie, dar nu ne gândeam la un așa scor. Ne gândeam să facem un meci bun și să câștigăm. Ne dorim să câștigăm fiecare partidă. Acesta este obiectivul nostru. Vrem să venim cu plăcere la fotbal, să jucăm cu plăcere și asta este cel mai important. Rezultatele vor veni dacă vom fi motivați și vom avea această plăcere de a juca fotbal. Pandurii este echipa care în sezonul trecut a practicat cel mai frumos fotbal și sperăm să o facem și sezonul acesta.”, declară Mihai Răduţ. De remarcat, faptul că mijlocaşul şi-a sărbătorit reuşita debutului la Pandurii alături de iubită, fosta vedetă Play-boy, Gina Pistol, căreia i-a dedicate şi golul înscris împotriva lui “U” Cluj: “Domnul Grigoraș a stabilit cine bate penaltiul şi de data asta a decis să bat eu. Nu am avut emoții, am ştiut unde vreau să dau. Am vrut să dau tare, lângă bară, și mă bucur că am reușit să înscriu. Iar golul l-am dedicat prietenei mele.”, a dezvăluit Răduţ.

Cu picioarele pe pământ
Chiar dacă a început sezonul cum nu se poate mai bine alături de noua sa echipă, cu o victorie clară şi implicit o poziţie de top în Liga I încă din prima etapă, Mihai Răduţ preferă să rămână cu picioarele pe pământ. Tânărul mijlocaş se fereşte să dea verdicte atunci când vine vorba despre traseul Pandurilor din această ediţie de campionat: “Este foarte devreme să ne bucurăm că suntem printre primii după prima etapă. Fiecare meci îl vom trata cu seriozitate și la final vom vedea cine are câștig de cauză.Nu știu dacă vom depăși locul pe care Steaua l-a avut în sezonul trecut. Suntem o echipă de mijloc, fără pretenții la titlu, dar sperăm ca la fiecare meci care trece peste noi să obținem victorii și să avem un joc cât mai bun. Deocamdată nu sărbătorim nicicum. Cel mai important este moralul pe care l-am obținut după această victorie. Mergem la Mediaș să facem un rezultat bun.”, crede Răduţ.