Marin Condescu, „scurtat” la sedii

Directorul de resurse umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Ion Răuț, care stă ca un ghimpe în coasta lui Marin Condescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a făcut o vizită la sediul FNME, pentru a găsi soluții să bage aici toate sindicatele reprezentative, printre care și universul al lui Constantin Crețan. Răuț a declarat că a trecut timpul când sindicatele erau pe mână cu administrația și a oferit sindicaliștilor lui Condescu un sediu spațios la Mătsari.

marin-condescuIon Răuț consideră că sindicatele lui Condescu nu prea au loc în sediul din centrul Târgu Jiului, în timp ce la Mătăsari este spațiu suficient pentru birouri și chiar o sală de conferințe, iar Complexul le poate oferi condiții mult mai bune decât în spațiile din Târgu Jiu, Condescu urmând să rămână doar cu un birou propiru în Târgu Jiu, urmând să împartă actualul sediu cu mai multe sindicate reprezentative.

Ion Răuț încearcă cucerirea unei noi redute în lupta cu Condescu
Ion Răuț încearcă cucerirea unei noi redute în lupta cu Condescu

Cu siguranță că măsura nu convine deloc sindicaliștilor, care vor considera asta ca o redută perdută, sau chiar două, pentru că este vorba atât despre sediul din centrul orașului, cât și de clădirea de la debarcader ce aparrție CEO, dar era ocupată de sindicate.
Întrebat de presă de ce nu mai colaborează CEO cu sindicatele ca pe vremuri, Ion Răuț a declarat că au trecut vremurile când administrația și sindicatele erau pe mână. „Sindicatele pot fi doar partenerul de dialog al administrației, nu mai mult.”