Mariana Ghițulescu, noul director al Teatrului „Elvira Godeanu”

Loading

Actrița și profesoara Mariana Ghițulescu este noul director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Aceasta a câștigat concursul pe post cu nota 9. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că respectarea confidențialității informațiilor pe durata derulării concursului nu a fost lipsă de transparență, așa cum s-a speculat, ci obligație legală.

„În ultimele săptămâni, au apărut în spațiul public nenumărate informații false despre presupuși candidați „câștigători”, cu tot felul de legături și încrengături, care mai de care mai dubioase. Acum aveți dovada că au fost doar speculații.

De asemenea, respectarea confidențialității informațiilor pe durata derulării concursului, inclusiv a celor cu caracter personal, nu a fost o încercare a instituției de a ascunde adevărul sau lipsă de transparență din partea noastră, ci obligații prevăzute de legislația în vigoare. Vă reamintesc că la concurs au asistat toți cei care au cerut acest lucru, luându-și obligația de a respecta prevederile legale.

Revenind la câștigătorul concursului, o felicităm pe doamna director și îi urăm succes în activitate!” a transmis Marcel Romanescu