Liga 1 se vede la NextGen!

Macheta_LookTVO veste bună pentru microbiști: cele două posturi care transmit meciurile din campionatul intern sunt acum disponibile pentru abonații NextGen Communications.
Din această saptămână, Look Plus este disponibil în grila de bază pentru toate abonamentele TV Digital de la NextGen. Astfel, toți abonații pot urmări meciuri din Liga1, în direct.
Pentru fanii infocați, am pregătit o nou[ opțiune: FOTBAL FAN! Opțiunea include posturile: Look TV, Look Plus HD și Look TV HD și poate fi contractată pe o perioada de 1 sau 2 ani, costul lunar fiind de 9,5 lei (TVA inclus).
Look Plus va transmite 4 din cele 9 meciuri dintr-o etapă, iar postul Look TV va transmite restul de 5 meciuri din fiecare etapă.
Pentru a comanda extraopțiunea, ne puteți contacta prin telefon la 0353.564.400, prin e-mail la suport@next-gen.ro sau puteți vizita site-ul nostru: www.next-gen.ro .
Despre NextGen Communications
internet – televiziune – telefonie
Una dintre cele mai dinamice echipe din telecomunicatii din România, NextGen a fost înființată în 2008 ca partea a grupului Romtelecom.
Conectăm peste 210.000 abonați în 37 orașe mari și peste 300 de localități. Suntem disponibili prin cele 55 de magazine sau non-stop prin Call Center, solicitările fiind soluționate în cel mai scurt timp.

One Comment on “Liga 1 se vede la NextGen!”

Comments are closed.