Licitație pentru parcări, la Rovinari

Loading

Chiria pentru locurile de parcare acoperite din Rovinari este dublă față de cea pentru locurile neacoperite
Chiria pentru locurile de parcare acoperite din Rovinari este dublă față de cea pentru locurile neacoperite

În prima decadă a lunii octombrie va avea loc licitația pentru locurile de parcare moderne din Rovinari, acestea fiind construite de Primărie pe locul fostelor garaje, o parte dintre ele fiind chiar acoperite, după model occidental. Autoritățile publice locale spun că banii obținuți prin închirierea locurilor de parcare vor fi folosiți pentru amenajarea altora noi, numărul mașinilor înregistrate în oraș fiind, în prezent, cu mult mai mare decât numărul parcărilor.
Primăria Orașului Rovinari anunță organizarea licitației publice cu strigare privind atribuirea locurilor de parcare, din parcările de reședință.
Licitația va avea loc la sediul Primăriei Orașului Rovinari, Str. Florilor, nr. 2, în data de 10.10.2013. Înscrierile vor avea loc pană la data de 09.10.2013. Informații suplimentare se pot obține la sediul primăriei, Biroul Urbanism, et. 1, tel: 0253/371095, interior 115.
Documente necesare pentru înscriere la licitaţie sunt: Cerere tip care se obţine de la registratura instituţiei; Copie C.I/Act proprietate locuință (pentru persoanele care nu au domiciliul pe raza orașului); Copie Certificat Înmatriculare Autoturism;  Chitanță plătită la casierie în valoare de 47 lei (32 lei abonament 3 luni, 10 lei taxa participare licitație, 5 lei caiet de sarcini).
Folosirea locurilor de parcare fără contract de închiriere constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200- 1000 lei, conform Anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 91/ 31.07.2013, și cu blocarea roților, pentru deblocare taxa fiind de 50 lei.