Liberalii gorjeni, preocupați de soarta CEO

Liberalii gorjeni au dat un comunicat, prin care îndeamnă cetățenii să încheie contracte pentru furnizarea energiei electrice cu CEO, „pentru că fiecare bec aprins cu energie de la CEO înseamnă un loc de muncă salvat, în companie”, spun ei.
Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a precizat că nimeni din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu s-a preocupat de a dezvolta o rețea de marketing care să aducă la cunoștința cetățenilor faptul că au posibilitatea de a încheia contracte de furnizare a energiei electrice direct cu producătorul. Acesta susține că, în acest moment, în portofoliul CEO există doar 35 de consumatori casnici care au încheiat un astfel de contract.
Și președintele PNL Motru, Severus Militaru, a făcut un apel către gorjeni declarând că ”salariații CEO, cetățenii din Gorj, agenții economici trebuie să înțeleagă că orice bec aprins cu energie electrică furnizată direct de CEO, reprezintă un loc de muncă salvat.”.
Liderii PNL Gorj susțin că fiecare dintre noi putem contribui la redresarea CEO și susțin ideea că ”schimbarea începe cu fiecare dintre noi”.