Juniorii 4 CSM Târgu Jiu au câștigat partida cu Șc. 7 Timișoara

Duminică, 11 iunie, echipa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu s-a impus categoric în meciul pentru locurile 5-6 în fața echipei Șc. 7 Timișoara, scor 32-23. Handbaliștii antrenați de Vali Popescu au încheiat Turneul Final pe locul 5! 

În lupta pentru locul 5, handbaliștii pregătiți de Vali Popescu au dat, pentru a doua oară la acest Turneul Final, peste echipa Șc. 7 Timișoara. La fel ca și în prima partidă, gorjenii s-au impus fără probleme. Elevii lui Vali Popescu au dominat meciul și au obținut o victorie clară, într-o partidă în care Cătălin Popescu a marcat 10 goluri, ceea cea avea să-i aducă și titlul de golgheter al Turneului Final, iar echipei din Târgu Jiu locul 5 la finalul Campionatului Național rezervat Juniorilor 4, sezonul 2022-2023. Vali Popescu și-a felicitat băieții pentru rezultatul obținut și crede că elevii săi ar fi meritat un loc pe podium. 

„Am reușit să câștigăm categoric și ultimul meci, pentru locurile 5-6. Vreau să-i felicit pe băieți pentru tot ceea ce au realizat în acest campionat. Locul 5 este un rezultat bun, dar personal cred că meritam să fim cel puțin cu două locuri mai sus, dar așa este sportul, trebuie să mai ai și noroc. Avem niște copii minunați, de care personal sunt foarte mulțumit. Am avut un bilanț foarte bun în acest an, în care am pierdut doar două jocuri, iar ăsta este și motivul pentru care spun că în sport ai nevoie și de noroc”. (Vali Popescu, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu) 

CSM TÂRGU JIU – ȘC. GEN. NR. 7 TIMIȘOARA 32-23(17-9)

CSM Târgu Jiu Juniori 4: Mihai Bordușanu 1g, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac, David Popară 1g, David Bîrlete 3g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, Patrick Ularu, Mihnea Ciobanu 2g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 4g, Cătălin Popescu 10g. Antrenor: Vali Popescu.