Interimatul va continua la conducerea Teatrului ”Elvira Godeanu”

Actorul Cosmin Brehuță va continua să conducă din postura de director interimar Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” până la organizarea unui nou concurs în această toamnă. Concursul pentru ocuparea postului de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu-Jiu se va relua, după ce cei trei candidați rămași în cursă au picat la proba de interviu și de prezentare a proiectelor.

Instituția teatrală din reședința Gorjului  va fi condusă în continuare de Cosmin Brehuță, care a fost desemnat manager interimar imediat după destituirea din funcție a lui Marian Negrescu. „Nu trebuie să ne îngrijoreze că nimeni nu a câștigat concursul. Există un manager interimar care va coordona activitatea în continuare. Consiliul Local urmează să hotărască data pentru organizarea unui nou concurs. Se va face o publicitate mai mare la nivel național pentru a avea o prezență mai numeroasă“, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu. Rezultatele concursului au surprins pe cei care în mediul on-line creaseră diverse scenarii și câștigători.

La concursul pentru conducerea Teatrului ”Elvira Godeanu” au fost înscriși inițial cinci candidați.  Cei trei candidați rămași în cursa pentru funcția de manager la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu au fost: regizoruil clujean Gelu Badea, Eugen Titu și Cosmin Brehuță, actori ai Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Aceștia  nu au reușit să obțină minimum nota 7, astfel că funcția va fi scoasă din nou la concurs.