Un nou inspector general adjunct la ISJ Gorj

Marian Staicu este noul inspector școlar general adjunct al ISJ Gorj. De la începutul acestei săptămâni, Inspectoratul Școlar Județean Gorj are un nou inspector școlar general adjunct în persoana lui Marian Staicu, inspector responsabil de management instituțional în cadrul acestei instituții.

 

ISJ Gorj va lucra cu o echipă de inspectori primenită în proporţie de peste 60%

După ce în ultimii ani pe postul de inspector școlar general adjunct s-au succedat mai mulți profesori-Marius Badea, Petre Nanu, Dorina Popescu și Maria Cochină-a venit rândul profesorului Marian Staicu, cu o activitate îndelungată în ISJ unde a răspuns de Proiecte Europene, Informatică sau Management Instituțional. Această numire a mai fost vehiculată în mediul școlar și în anii trecuți dar nu s-a concretizat decât acum.

Marian Staicu este delegat pe această funcție pentru următoarele 60 de zile. Potrivit publicației ”Școala Gorjeană”, noul inspector școlar general adjunct se trage dintr-o familie de dascăli din Novaci, profesori de Biologie la școlile  din localitate. Profesorul Nicolae Staicu, tatăl actualului inspector școlar general adjunct, a fost timp 24 de ani directorul Liceului Teoretic Novaci, un record pentru această unitate școlară. Marian Staicu a terminat Liceul Teoretic Novaci în 1986 și a urmat apoi studii superioare la Timișoara.Este titular al Liceului Teoretic Novaci și a fost primul coordonator al unui proiect Comenius în județul Gorj.