Împreună pentru viitor

spectacol-baletVineri, 27.03.2009, s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Tg-Jiu faza judeţeană a Concursului Naţional de Dans „Împreună pentru viitor”.
Acest concurs se adresa unităţilor de învăţământ preuniversitar care desfăşoară activităţi în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară. Concursul a constat în confruntarea echipelor mixte alcătuite din elevii voluntari de la liceele înscrise în SNAC şi elevii beneficiari ai CSEI Tg-Jiu, echipa fiind formată din jumătate elevi voluntari – jumătate elevi beneficiari. Secţiunile la care au participat elevii au fost: dans tradiţional şi dans modern.
În urma evoluţiilor echipelor, juriul, al cărui preşedinte a fost  directorul CJRAE, Natalia Mihai, a stabilit următorul clasament:
– la dans modern:
– pe locul I s-a clasat C.N. „E. Teodoroiu” – coord. Prof. Manciu Ana, împreună cu elevii pregătiţi de prof. Budulan Maria de la CSEI Tg-Jiu;
– pe locul II L.P.S. – coord. Popescu Elena. De la CSEI Tg-Jiu elevii au fost pregătiţi de înv. Marcu Dana şi Sgondea Simona.
– la dans tradiţional:
– pe locul I s-a clasat C.N. „M. Viteazul” – coord. Munteanu Roxana, echipa fiind pregătită de prof. Tiutiu Maria. De la CSEI elevii au fost pregătiţi de înv. Giurma Constantina.
În sală au fost prezenţi elevi de la liceele implicate care şi-au susţinut echipele, Coordonator Judeţean SNAC – Insp. Silvia Paşcu, Directorul C.S.E.I. Tg-Jiu – prof. Nicu Baiu, Coordonator local – prof. Elena Dospina.