Handbaliștii juniori de la LPS, amicale cu Steaua București și CSS Târgoviște

După câțiva ani de “secetă” în handbalul juvenil gorjean, cauzată și de pandemia de coronavirus, Liceul cu Program Sportiv Tg-Jiu a reușit să obțină în acest an, din nou, rezultate deosebite prin calificarea echipei de handbal juniori II masculin, în Grupa Valoare, între cele mai bune echipe din România, cu 7 victorii și o înfrângere în grupele geografice. Echipa Liceului cu Program Sportiv Tg-Jiu luptă pentru calificarea la Turneul Final între primele 8 echipe din România.

Astfel, echipa de handbal juniori II masculin, pregătită de dl. profesor Adrian Gorun, continuă pregătirea cu disputarea a 2 jocuri de pregătire ce vor avea loc în data de 27.02.2022, în București, sala Floreasca, în compania echipelor de același nivel- Steaua București și CSS Târgoviște, de asemenea echipe calificate în grupele valoare.

Componența echipei LPS Tg-Jiu este următoarea: Andronache Alexandru, Șerban David, Berculescu Ianis, Benegui Răzvan, Predan Sergiu, Cinciulescu Raul, Papp Sebastian, Faur Tiberiu, Crăciun Alexandru, Mitoi Octavian, Ciobanu Sebastian, Duțu Gabriel, Mihai Dalian.

Din data de 05.03.2022 debutează Grupa Valoare unde gorjenii vor întâlni echipele de handbal: Poli Timișoara, CSM Reșița, Unirea Sânnicolau Mare, CSS Craiova și ACS Romanați Sport Craiova.