Grupul Școlar Energetic în top la Olimpiada disciplinelor tehnice

La Grupul Școlar Energetic, ca întotdeauna, şi în acest an cadrele didactice şi elevii lansează o provocare academică pentru liceele tehnologice prin locurile fruntaşe obţinute la Olimpiada disciplinelor tehnice – faza naţională, Roman, jud. Neamţ, perioada 1-5 aprilie 2012.

Un liceu care crește de la an prin rezultatele obținute de elevi
Un liceu care crește de la an prin rezultatele obținute de elevi

Elevii de la Grupul Şcolar Energetic Târgu-Jiu s-au aflat între cei mai buni  participanţi la Olimpiada la discipline tehnice din domeniul Tehnologii. Concursul desfăşurat la Roman a fost considerat o reuşită, atât în ceea ce privește organizarea, cât și la capitolul pregătirii dovedite de concurenți, lucru ce onorează din plin instituția de învățământ gorjeană. Profesorul Ionel Oană, directorul acestei instituții de învățământ, avea să aprecieze că aceste trei rezultate vin doar să încununeze munca cadrelor didactice și elevilor. O mențiune în plus pentru cei patru profesori, care s-au ocupat de pregătirea elevilor, este vorba de Ion Chisăliță, Antoaneta Butoarca, Maria Bivolu și Vasile Holom.

Iată o prezentare scurtă a celor trei câștigători:
Lucian Marius Popescu a obținut locul I pe țară. Este născut la 6 decembrie 1992 și este elev în clasa a XII-a. Are ca  pasiuni: istoria, electronica, mersul cu bicicleta, jocurile  pe calculator, matematica și fizica, crosul etc.  Își dorește să urmeze cursurile Facultății de Comunicații din Universitatea Politehnică Timișoara.
Claudia Mădălina Pă­traș­cu a terminat faza națională pe locul III. Este elevă în clasa a XI-a și dorește pentru anul viitor o clasare pe prima treaptă. Are ca pasiuni Mersul cu rolele și Desenul. Pentru viitor vrea să aleagă și ea Politehnica Timișoara.
Cătălin Titu Cioienaru a obținut la Roman doar o mențiune dar și o enormă dorință de a intra în premii la ediția următoare pentru că este elev în clasa a XI-a. Are ca pasiuni: Reparații electrice, Jocurile pe calculator și Filmele SF. Spre deosebire de cei doi colegi, vrea să aleagă Politehnica din București.