Grădiniță nouă la Ceauru

Loading

Preșcolarii din comuna Bălești beneficiază din această toamnă de o grădiniță nouă care a fost construită cu ajutorul fondurilor europene. Grădinița din Ceauru a fost reabilitată cu fonduri europene în sumă de circa 350 000 de euro. În 2018, în satul Bălești s-a inaugurat o altă grădiniță nouă, tot într-un proiect european.

Locuitorii din satul Ceauru din comuna Bălești au din această toamnă la dispoziție o nouă și modernă grădiniță construită cu ajutorul fondurilor europene. Aici funcționează o grupă de învățământ prelungit, deschis în premieră la nivelul acestei comune.

La inaugurarea acestei grădinițe au participat inspectorul școlar general, Marcela Mrejeru, și primarul comunei, Mădălin Ion Ungureanu. Redăm în cele ce urmează scurte declarații ale invitaților făcute în exclusivitate pentru săptămânalul ”Vertical”.

Marcela Mrejeru- inspector școlar general al județului Gorj: ”Am venit la Bălești cu bucurie și țin să îl felicit pe domnul primar pentru această nouă investiție în domeniul școlii. Punem astfel la dispoziția comunității toate elementele pentru ca preșcolarii și elevii să poată rămâne să studieze în bune condiții la nivelul localității. Avem la Bălești o investiție concludentă în structura de educație.”

Mădălin Ungureanu- primar comuna Bălești: ”Mă bucur că am finalizat în bune condiții investiția în Grădinița Ceauru, în avans pentru ca micuții să beneficieze cât mai repede de aceasta. Este vorba de un întreg complex la care și Primăria și-a adus contribuția. Mulțumesc doamnei inspector școlar general pentru sprijinul acordat! Din această toamnă, 40 de preșcolari de la Ceauru și Bălești pot să urmeze programul prelungit. Țin să asigur pe locuitorii din comuna Bălești că investițiile nu se vor sfârși aici, urmează o sală de sport modernă care se va construi la Ceauru dar și modernizări ale grădinițelor din satul Cornești. Educația înseamnă o prioritate pentru administrația locală”.