Filmele lui BACIO apreciate în Slovenia

Filmele  „Viaţa fără Hi 5”şi DA’LAS Nostalgia realizate de Mihai Vulpe şi echipa Tele 3 au fost selectate  în finala Festivalului internaţional de film FF600 din  Slovenia. E o nouă recunoaştere a muncii talentatului realizator de televiziune şi solist de muzică uşoară.
Televiziunea TELE 3 a intrat in finala celei de-a VI-a ediţii a Festivalului de scurt metraje FF600 care va avea loc la sfârşitul lui mai 2010 in Ljubljana capitala Sloveniei, cu producţiile DA’LAS NOSTALGIA (RED NOSTALGIA) si VIAŢA FĂRĂ HI 5 (LIFE WHITHOUT HI5)realizate de Mihai Vulpe,montaj Ovidiu Dina,cameraman George Andreescu si Leonard Vulpe traducere şi adaptare.
Este pentru a doua oara când televiziunea TELE 3 reuşeste să  ajungă in finala unui festival de film de aceasta dată peste hotare în SLOVENIA în frumosul oraş LJUBIANA.
În acest an s-au primit 156 de filme majoritatea din Europa dar au fost si filme din USA, Canada, Ukraine, Norway, Croaţia, Serbia and Israel.
Au fost selectate 14 filme la sectiunea film documentar care intra in competitia finala,filme din 12 tari: Belgium, Canada, Croatia, Germany, Ireland, Italy, Romania, Serbia, Spain, Ukraine, USA si Slovenia.