Festivalul „Iustina Băluțeanu” la ediția a X-a

Loading

Localitatea Bustuchin a fost, în perioada 25 – 27 iulie, în sărbătoare, cu ocazia Zilelor Comunei și a Festivalul Folcloric „Iustina Băluțeanu” ediția a X-a. Din program au făcut parte manifestări sportive, folclorice și de divertisment.

Ansamblul „Brâul de la Poiana” a smuls ropote de aplauze în urma prestației lor
Ansamblul „Brâul de la Poiana” a smuls ropote de aplauze în urma prestației lor

În prima zi a manifestărilor au avut loc Semifinalele cupei comunei Bustuchin la fotbal, iar seara discotecă în aer liber. A doua zi s-a desfășurat Festivalul folcloric „Iustina Băluțeanu” ediția a – X – a și spectacolul susținut interpreții de muzica populara Nicu Fîciu, Liliana Ciochina și alții.

Cu ocazia Zilelor Comunei Bustuchin, a avut loc și conferirea titlului „Cetățean de Onoare” sportivei Andreea Munteanu, precum și dezvelirea plăcii care dă numele merituasei gimnaste sălii de sport din Bustuchin, iar după decernarea premiilor Festivalului Folcloric „Iustina Băluțeanu”, a avut loc înmânarea premiilor câștigătorilor concursului „Țara lui Andrei”. Seara zilei de sâmbătă s-a încheiat cu spectacol folcloric susținut de Formația Triton, Luminița Țicleanu și Valentin Sanfira, după care a urmat, ca și în prima seară, discotecă în aer liber.
În ultima zi s-a desfășurat gala K1 si MMA karate – amatori și semiprofesioniști, finala cupei comunei Bustuchin la fotbal, spectacol susținut de formația de dansuri populare „Brâul de la Poiana”, concert de muzica populara, etno, petrecere si pop dance și un concert extraordinar susținut de „Daggu Project”, zilele comunei Bustuchin încheindu-se cu un foc de artificii.