Felix Godeanu – singurul profesor din Mehedinți nominalizat la ”Gala Profesorul Anului din mediul rural”

Loading

Felix Godeanu este singurul profesor din Mehedinți care a fost nominalizat la ”Gala Profesorul Anului din mediul rural”. El a mai fost câștigător al selecției naționale de bune practici în învățământul gimnazial – „Creatori de Educație”, ediția 2019 (singurul câștigător din Mehedinți), finalist la Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2022 și are în portofoliu multe proiecte educaționale.

”Am primit în total 518 nominalizări, ce au fost jurizate în etapa de preselecții de către 80 de profesori, alumni și membri ai echipei Teach for Romania, iar în ultima etapă de jurizare au făcut parte 38 de specialiști din: societatea civilă, experți în educație, reprezentanți ai sectorului business, elevi, parteneri instituționali și parteneri media.

Educația din România are nevoie de profesori lideri și le mulțumim tuturor membrilor juriului care s-au alăturat în ultima și cea mai importantă etapă a jurizării.

Mulțumim tuturor membrilor juriului că au fost alături de noi și au citit sute de pagini de nominalizări și vă mulțumim vouă pentru toate nominalizările înscrise! ❤

Vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul din 15 februarie, unde vom afla câștigătorii.

Finaliștii Galei Profesorul Anului din mediul rural:https://teachforromania.org/gala-profesorul-anului2024” a transmis Teach for Romania.

Mult SUCCES și FELICITĂRI tuturor celor nominalizați !!!

Despre Felix Godeanu

Felix Godeanu – a fost inspector de specialitate în cadrul Ministerul Educației – România, director cu concurs al Școlii Gimnaziale Grozesti, precum și profesor titular la Colegiul Henri Coandă – Târgu Jiu, Colegiul Național Economic – Craiova, Colegiul Național Pedagogic Drobeta-Turnu Severin, la Liceul Tehnologic Turceni și la Școala Gimnazială Grozești.

Este autor al cărții „Educația inter/transreligioasă în școală” și coautor al cărții ”Formarea continuă a personalului din învățământul preuniversitar”, ambele fiind publicate cu finanțarea ANCS.

De semenea, este președinte fondator la Asociația Paradigme Educaționale și la Fundația Iubire și Credință, precum și vicepreședinte fondator la Euro Education Federation.

A implementat mai multe proiecte educaționale.