Exotism şi sănătate într-o singura ceaşcă de ceai

Ceaiul Rooibos provine din olandeză, unde înseamna „ceai roşu” (sau „red bush” în engleză), nume care este legat de culoarea efectivă a ceaiului. În realitate, planta de ceai Rooibos este verde şi devine roşie atunci când este fermentată. Aceasta plantă creşte în tufişuri mici din Africa de Sud, abia de curând existând încercări de a o cultiva şi în alte zone. Cercetătorii japonezi au numit acest produs ceaiul vieţii lungi.
Poate fi consumat fără probleme la orice oră din zi sau din noapte, studiile confirmând chiar faptul că este un adjuvant în cazurile de insomnie, iritabilitate, hipertensiune sau dureri de cap.
Ca si ceaiul verde, ceaiul Rooibos conţine antioxidanţi, încetinind procesul de îmbătrânire şi întărind sistemul imunitar. Cum nu conţine acid oxalic, ceaiul Rooibos este indicat şi celor care suferă delitiază renală. Rooibosul  este bogat în vitamine şi minerale, având un conţinut crescut de: cupru, fier, potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan, magneziu, alfa-hidroxizi.
Varianta pentru copii este un supliment nutriţional antialergic care poate fi administrat încă de la naştere. Este foarte bun împotriva colicilor abdominale, insomniei, alergiilor alimentare, crampelor stomacale şi eczemelor. Şi nici nu trebuie îndulcit suplimentar pentru că are un gust natural plăcut.
Pentru mai multe detalii sau comenzi vă rugăm să sunaţi la numărul 021.351.47.77, 0724 330 875 sau să accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro .