Execuția Mogulului

De câteva zile, presa cotrocenistă încearcă să ne convingă că Dan Voiculescu încearcă să fenteze legea și să amâne sentința într-un dosar greu de corupție sau ceva de acest gen. Nimeni nu se mai obosește să prezinte speța sau să invoce prezumția de nevinovăție, Mogulul trebuie executat pentru că deranjează de atât amar de timp Guvernatorul, asta dacă acceptăm termenii lansați de Antene. Până și Înalta Curte, ca să arate cât de jos a putut să ajungă în epoca Macovei-Morar, a devansat termenul soluționării și se încăpățânează să îl judece deși prin demisia din Senat a pierdut această competență. Totul are o singură explicație, execuția lui Dan Voiculescu pentru reducerea Antenei 3 la tăcere și oferirea unui exemplu pentru cei care nu înțeleg să tacă.
Dan Voiculescu are păcatele lui, ca și Adrian Năstase, dar a-i condamna fără a respecta absolut toate normativele sunt tot atâtea pete pe obrazul Justiției. Ei vor ajunge în închisoare, le vei încălca și acolo unele drepturi, dar pentru cetățeni ei nu vor fi niciodată infractori,  ci victime ale lui Băsescu. Cetățenii nu pierd nimic, Justiția pierde enorm deoarece nimeni nu are încredere într-un sistem care comite doar abuzuri. Și apropo, crede cineva în România că Năstase, Manțog sau Voiculescu au ajuns întâmplător la același complet? Repartizarea aleatorie este o gogoriță iar în aceste condiții Dan Voiculescu va avea totdeauna imaginea de victimă a sistemului. Dacă cineva nu vrea să îl facă erou, este cea mai clară dovadă de sabotare a unei instituții vitale în România Europeană.
Cea mai mare problemă este alta, Băsescu și ciracii lui pun în mâna USL o armă fantastică cu sprijinul Uniunii Europene. ”Pericolul” reprezentat de presă, cu legile și reglementările ei, o să creeze precedentul pentru ca să dispară toată presa critică. Politic, Băsescu va dispărea curând, la fel ca și liota lui de incompetenți, corupți și lingăi, după aceea cine va deschide gura va putea fi blocat cu acest raport MCV sau ce va urma după el! Din nefericire, politicienii se mai schimbă, năravurile e mai greu!