Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Actualitate » Evaluarea Naţională are subiectele pe Internet

Evaluarea Naţională are subiectele pe Internet

Submitted by on 2 December 2009articol citit de 3,347 ori | 4 Comments

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării  a postat pe site la începutul acestei săptămâni subiectele tip pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a care se va desfăşura în luna mai 2010. Circa 4700 de elevi vor susţine acest examen în Gorj anul viitor.
Elevii de clasa a VIII-a vor fi evaluaţi din acest an  doar la limba română şi matematică, spre deosebire de anii trecuţi, când trebuiau să susţină şi o a treia probă la alegere, istoria sau geografia. Pentru aceşti elevi, Ministerul Educaţiei a publicat, pe 30 noiembrie, modelele de subiecte pentru evaluarea naţională pe care elevii clasei a VIII-a o vor susţine în anul şcolar 2009-2010.
Acestea sunt disponibile pe site-ul http://subiecte2010.edu.ro. Proba de limba si literatura română va avea loc pe 4 mai, iar două zile mai târziu vor fi examinaţi elevii care au învăţat în limba maternă.
Pe 12 mai este programată proba la matematică. Există şi o perioadă specială de evaluare, pentru elevii care au ratat primul tur de examene, între 25 mai şi 2 iunie.

4 Comments »

 • Anonim says:

  stitzi ceva asa nu vatzi saturat sa ne toot intoarcetzi de pe o parte pe alta suntem si noi niste copii voi nu stitzi decat sa tot modificatzi si cam doar atat……………………………………….

 • Anonim says:

  mare dreptate ……………sa va reamintesc suntem copii nu animale .multzumim de intzelegere

 • Anonim says:

  pana akm a fost cam asa capacitate …………teze nationale…………………capacitate zauuu ce va mai urma ……

 • anonim says:

  MM CAM SATURAT SA SE TOT SCHIMBE LEGILE ASTEA sa se stabileask pana la urma ori teze ori eveluare nationala sunte copii totusi ……