Evaluarea Naţională are subiectele pe Internet

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării  a postat pe site la începutul acestei săptămâni subiectele tip pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a care se va desfăşura în luna mai 2010. Circa 4700 de elevi vor susţine acest examen în Gorj anul viitor.
Elevii de clasa a VIII-a vor fi evaluaţi din acest an  doar la limba română şi matematică, spre deosebire de anii trecuţi, când trebuiau să susţină şi o a treia probă la alegere, istoria sau geografia. Pentru aceşti elevi, Ministerul Educaţiei a publicat, pe 30 noiembrie, modelele de subiecte pentru evaluarea naţională pe care elevii clasei a VIII-a o vor susţine în anul şcolar 2009-2010.
Acestea sunt disponibile pe site-ul http://subiecte2010.edu.ro. Proba de limba si literatura română va avea loc pe 4 mai, iar două zile mai târziu vor fi examinaţi elevii care au învăţat în limba maternă.
Pe 12 mai este programată proba la matematică. Există şi o perioadă specială de evaluare, pentru elevii care au ratat primul tur de examene, între 25 mai şi 2 iunie.

4 Comments on “Evaluarea Naţională are subiectele pe Internet”

  1. stitzi ceva asa nu vatzi saturat sa ne toot intoarcetzi de pe o parte pe alta suntem si noi niste copii voi nu stitzi decat sa tot modificatzi si cam doar atat……………………………………….

  2. mare dreptate ……………sa va reamintesc suntem copii nu animale .multzumim de intzelegere

  3. pana akm a fost cam asa capacitate …………teze nationale…………………capacitate zauuu ce va mai urma ……

  4. MM CAM SATURAT SA SE TOT SCHIMBE LEGILE ASTEA sa se stabileask pana la urma ori teze ori eveluare nationala sunte copii totusi ……

Comments are closed.