Etapa 5 – Vineri, 17 martie, ora 18.30: CSM Târgu Jiu – CSM Galați

Seria meciurilor de pe teren propriu din Liga Națională de Baschet Masculin continuă pentru CSM Târgu Jiu și în această săptămână. Vineri, 17 martie, baschetbaliștii gorjeni vor disputa a treia partidă consecutivă în propria sală și țintesc a două victorie la rând din Grupa 11-18. Echipa gorjeană trebuie să treacă de CSM Galați, într-un meci care contează pentru etapa a-5-a din această grupă.

Partida este programată pentru ora 18.30. ”Totul va depinde de noi, jucăm acasă și trebuie să luptăm, să fim o echipă. Asta este cheia pentru victorie în orice meci. Vom da tot ce este mai bun pentru a câștiga acest meci”, a declarat baschetbalistul grec, Thomas Kottas, pentru csmtargujiu.ro.

În lupta pentru menținere în Liga Națională, baschetbaliștii grupării gorjene au de dus o nouă bătălie dificilă. Departe de a se fi relaxat după victoria de etapa trecută, cu Laguna București, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu știu că mai au mult de tras pentru a redresa situația din clasament. O bună oportunitate pentru gorjeni este meciul din această rundă, care nu va fi însă unul deloc ușor. La Târgu Jiu vine ocupanta locului doi în grupă, CSM Galați, una dintre cele mai bune formații din această serie. Băieții lui Kresimir Basic sunt hotărâți să își treacă în cont o nouă victorie.