EMI TV în lista ”must carry” natională

 1,703 total views

Postul national de televiziune EMI TV, cu sediul în județul Gorj, a intrat în grila ”must carry” națională pentru 2021, o performanță unică pentru o televiziune din Oltenia. Postul EMI TV propune telespectatorilor peste 2/3 din  programe ca producție proprie.

Potrivit  măsurătorilor de audiență și deciziei Consiliului Național al Audiovizualului din data de 19 ianuarie 2021, Emi Tv a intrat în grila must carry națională 2021. Televiziunea cu sediul în Gorj propune telespectatorilor din toată țara, inclusiv online, programe tematice culturale în care predomină folclorul și educația dar nu lipsește actualitatea și socialul. Postul emite 24 din 24 de ore.

Printre realizatorii postului pot fi întâlniți Emil Badea, Aura Stoenescu, Irina Zorzon, Cornel Șomîcu, Elisabeta Vasile, Gigi Vasile ș.a.  De asemenea, telespectatorii pot avea acces  la dezbateri și conferințe la nivel academic cu invitați din țară și din afara ei. Conducerea postului adresează o rugăminte către  reprezentanții tuturor rețelelor de cablu din România să  contacteze EMI TV  la email: emitvromania@gmail.com pentru a le pune la dispoziție semnal de emisie al postului Emi Tv, în format SD și HD!
Emi TV e LIBER și GRATUIT la retransmisie !