Elevi de la CT ”General Gheorghe Magheru” în Tabăra Olimpicilor

 

Cele două oEleve Verticallimpice la Etapa Națională a Olimpiadei de Industrie Alimentară, au participat în perioada 6-12 august la tabăra olimpicilor organizată de către Ministerul Tineretului și Sportului. Gordin Maria Mirabela, clasa a XII-a – locul I și Nichifor Gabriela Daniela clasa a XI-a – locul II, au fost găzduite de Centrul de Agrement pentru Tineret „New Paradise” din Eforie Sud, aici întâlnindu-se elevi olimpici la diferite discipline din mai multe județe: Gorj, Vaslui, Neamț, Iași, Arad, Cluj, București etc.

S-au organizat diverse activități, printre care vizite la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Cazinoul, Delfinariul și Planetariul din Constanța, „O zi din istoria românilor”, „Prevenire antidrog”, meciuri de handbal etc. Bineînțeles, elevii s-au bucurat de apă și soare, nelipsite fiind chiar plimbările pe malul Mării Negre.

În ultima seară, la festivitatea de închidere, elevii au primit din partea organizatorilor diplome de participare, s-a organizat discotecă și au fost lansate lampioane.

După muncă, o răsplată  binemeritată poate motiva pe cei ce vin în urma lor, rezultatele fiecărui elev fiind o mândrie personală, a profesorilor lor, dar și a comunității. Sunteți mândria noastră! Felicitări încă o dată Maria Mirabela Gordin și Gabriela Daniela Nichifor!

Prof. Maria-Rocselana Verdeș